دستور پخت ۵ غذای خوشمزه با دنبلان کوهی

Truffle on pasta

بسیاری از سرآشپزان از قارچ دنبلان یا ترافل به عنوان “الماس آشپزخانه” یاد می‌کنند و عده‌ای دیگر بوی معطری را که این گنج‌های خوشمزه می‌بخشند، دوست دارند. دنبلان کوهی به ویژه در تهیه انواع سس‌ها، سوپ‌ها، سالادها و غذاهای ایتالیایی نقش دارد. دنبلان سفیدی به اندازه یک توپ فوتبال آمریکایی که بیش از 4 پوند وزن داشت به تازگی با قیمت 61.250 دلار در حراج ساتبی (Sotheby’s) در نیویورک فروخته شد. در این مطلب ما به شما 5 دستور پخت با دنبلان کوهی را آموزش میدهیم.

کباب کردن دنبلان کوهی معمول‌ترین شیوه خوردن این خوردنی کمیاب بین ایرانیان است؛ اما در گذشته با آن قیمه و قورمه هم درست می‌کرده‌اند و مانند خورش به کار می‌برده‌اند.

دنبلان کوهی شـامل مقـدار زیـادی از نوعی آنتی اکسیدان قوی به نام «ارگوتیونین» است که برخلاف آنتی‌اکسیدان‌های دیگر در فرایند پخـت و پـز از بـین نمی‌رود. بنابراین شما می‌توانید با خیال راحت قارچ را بجوشانید و در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن آنتی‌اکسیدان آن شوید.

در اینجا دستور پخت 5 غذای ایده‌آل که طعم آن‌ها با دنبلان کوهی بسیار شگفت‌انگیز می‌شود را برای شما آورده‌ایم.

  1. اسپاگتی با دنبلان کوهی

مواد لازم

  • 100گرم دنبلان سیاه
  • 1 بسته اسپاگتی
  • 150گرم روغن زیتون
  • 10 برگ ریحان
  • 1 حبه سیر

طرز تهیه

  • دنبلان کوهی را به قطعات ظریف برش دهید و با روغن زیتون و برگ‌های ریحان مخلوط کنید در حالی که سیر پوست‌کنده را هم درون آن می ریزید.
  • مواد فوق را در ماهیتابه به همراه مقداری مایع پخت ماکارونی مخلوط کنید.
  • ماکارونی را در آب‌جوش و نمک بپزید.
  • ماکارونی را پس از پخت (به صورتی که نه خام و نه له شده باشد) آبکش کنید. و با دنبلان کوهی و روغن مخلوط کنید. سپس ریحان و مقداری روغن به آن بیفزایید و در صورت لزوم بشقاب خود را با برش‌های دنبلان کوهی تزیین کنید.
  1. اسپاگتی با کنگرفرنگی و دنبلان کوهی

مواد لازم

  • 1 بسته ماکارونی تالیارینی
  • 60گرم پنیر پارمزان
  • 60گرم دنبلان سیاه
  • روغن زیتون
  • 4 عدد کنگرفرنگی کوچک
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خردشده
  • 1 حبه سیر
  • 2 قاشق غذاخوری خامه

طرز تهیه

  • با جدا کردن برگهای بیرونی و بریدن قسمت‌های بالای کنگرفرنگی خود را آماده کنید طوری که فقط ساقه و برگ‌های نرم که باید برش بخورد باقی بماند.
  • روغن زیتون خود را گرم کرده و کنگرفرنگی و سیر را به مدت چند دقیقه بپزید. چهار قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و کنگرفرنگی‌ها را بپزید سپس نمک، فلفل، جعفری و خامه را اضافه کنید.
  • ماکارونی را پخته و با کنگرفرنگی و پارمزان مخلوط کنید. سپس مقداری ترافل اضافه کنید تا به طور موثر با ماکارونی و سس مخلوط شود.
  • غذای خود را با برش‌های ترافل تزیین کنید و کمی پارمزان برای سرو آن اضافه کنید.

دستور پخت پیتزا با دنبلان

  1. ریزوتو با تره‌فرنگی، قارچ دکمه ای و قارچ دنبلان

مواد لازم

  • 2 عدد تره‌فرنگی بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری روغن ترافل سفید
  • 450 گرم قارچ دکمه ای
  • 4/3 فنجان خامه
  • 1 پیاز بزرگ
  • 4/1 فنجان کره
  • 1 قاشق غذاخوری برگ آویشن خردشده
  • 1 پیاز خردشده بزرگ
  • 2 فنجان برنج ریزوتو

طرز تهیه

  • تره فرنگی و خامه را در یک قابلمه تفت دهید.
  • قارچ‌ها را در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و در عین حال مطمئن شوید که لبه‌های آن قهوه ای روشن است.
  • کره را در ماهیتابه ذوب کرده و پیاز را اضافه کنید، به مدت 5 دقیقه به آرامی بپزید سپس با برنج یک یا دو دقیقه مخلوط کنید. اجازه دهید مواد حدود 20 دقیقه بپزد تا برنج شما ترد شود، سپس تره‌فرنگی، قارچ‌ها، کره و دنبلان کوهی را اضافه کنید.
  • بشقاب خود را برای سرو با جعفری تزیین کنید.

 

  1. پاستا با سس دنبلان کوهی

مواد لازم

  • 200گرم دنبلان کوهی سیاه
  • 4/1 حبه سیر
  • 6 قاشق غذاخوری کره
  • 270گرم پنیر پارمزان
  • 3/1 فنجان خامه
  • 1 فنجان شیر
  • 1 فنجان آرد
  • نمک و فلفل
  • 4عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان آرد گندم سیاه

طرز تهیه

  • برای تهیه سس، دنبلان کوهی خردشده را درون یک تابه با کره، خامه، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • تخم مرغ و آرد را با هم کاملاَ مخلوط کنید، سپس نمک و شیر اضافه کنید.
  • خمیر را به شکل گلوله های کوچک فرم دهید و به مدت 5 دقیقه درون آب جوش بیندازید.
  • سپس در یک صافی آبکش کنید.
  • پاستا را با سس و پنیر پارمزان مخلوط کرده و با مقداری برش دنبلان کوهی سرو کنید.

 

  1. پاستا صدفی با روغن ترافل و پنیر روی پوره نخودفرنگی

مواد لازم

  • 150گرم روغن دنبلان کوهی
  • 400گرم پاستا صدفی
  • 150گرم نخودفرنگی
  • کره
  • 1 عدد پیاز
  • روغن زیتون
  • 80 گرم پنیر پارمزان
  • مریم گلی، رزماری و آویشن

طرز تهیه

  • پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن زیتون سرخ کنید. سپس نخودفرنگی را با مقداری نمک اضافه کنید تا 6 دقیقه روی حرارت زیاد بپزد.
  • پنیر را به نوارهای ریز خرد کنید.
  • کره را در یک ماهیتابه ذوب کنید سپس سبزیجات را روی حرارت کم مخلوط کنید و روغن دنبلان کوهی را اضافه کنید.
  • پاستا را در آب جوش با نمک طبخ کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید.
  • پاستا را درون ظرف با دنبلان کوهی، پوره نخودفرنگی و برش های ظریف پنیر سرو کنید.

برای خرید دنبلان کوهی به فروشگاه ما مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *