مناطق مشهور کشت ترافل در جهان

ترافل سفید ایتالیایی در شمال غربی ایتالیا در امیلیا-رومانیا در شمال شرقی تا کالابریا در جنوب آفریقا برداشت میشود. اگر چه استان های همسایه آستی و الساندریا به همان اندازه اهمیت دارند و منطقه مارکه در امتداد زنجیرهای آپنن در مرکز ایتالیا تولید بیشتری دارند، آلبا قبله ترافل سفید ایتالیایی است که توسط ویتو تیو پیکو VittoTio Pico متخصص معدنی پیتیمونته به این اسم نامگذاری شده است.
در حومه رودخانه تانارو، واقع در 15 کیلومتری جنوب غربی تورین، در شهر روبای آلبا، پومپیا واقع شده است.
شهر باستانی بازار آلبا در مرکز یکی از سرزمینهای اروپایی ترافل قرار دارد. ترافل سفید ایتالیایی با طعم تند و دلپذیر و عطر و طعم منحصر به فرد اما فوق العاده که به صورت محلی به عنوان bianco d’Alba ortartufo bianco pregiato tartufo معروف است، مشهورترین و پرطرفدارترین نوع آن است.
آهنگساز ایتالیایی Gioacchino Rossini به علت ارزشمندی این نوع ترافل، آن را “موتزارت قارچ” نامیده است.

ترافل سفید ایتالیایی در شمال غربی ایتالیا در امیلیا-رومانیا در شمال شرقی تا کالابریا در جنوب آفریقا برداشت میشود. اگر چه استان های همسایه آستی و الساندریا به همان اندازه اهمیت دارند و منطقه مارکه در امتداد زنجیرهای آپنن در مرکز ایتالیا تولید بیشتری دارند، آلبا قبله ترافل سفید ایتالیایی است که توسط ویتو تیو پیکو VittoTio Pico متخصص معدنی پیتیمونته به این اسم نامگذاری شده است.
در حومه رودخانه تانارو، واقع در 15 کیلومتری جنوب غربی تورین، در شهر روبای آلبا، پومپیا واقع شده است.
شهر باستانی بازار آلبا در مرکز یکی از سرزمینهای اروپایی ترافل قرار دارد. ترافل سفید ایتالیایی با طعم تند و دلپذیر و عطر و طعم منحصر به فرد اما فوق العاده که به صورت محلی به عنوان bianco d’Alba ortartufo bianco pregiato tartufo معروف است، مشهورترین و پرطرفدارترین نوع آن است.
آهنگساز ایتالیایی Gioacchino Rossini به علت ارزشمندی این نوع ترافل، آن را “موتزارت قارچ” نامیده است.

داستان مشابهی برای نامگذاری قارچ دنبلان سیاه Perigord(Tuber Melanosporum) فرانسوی وجود دارد.
کلمه truffes du perigord نام یکی از استانهای قدیمی فرانسه است که در شرق بوردو(Bordeaux) در جنوب شرقی ترین حاشیه مرکز شهر مسیف قرار دارد.
اگرچه Drome و Vauclluse در فرانسه ، Umbria در ایتالیا و قسمتی از اسپانیا ممکن است ادعا کنند که مقدار بیشتری T.malanosporum تولید میکنند ولی بااین وجود Perigueux وسط ناحیه پیریگورد و مرکز استان Dordogne به عنوان مرکز دنبلان سیاه جهان شناخته شده است.
مناطق پیمونت و پریگورد به طور مشابه زمین هایی است که توسط لایهها و حوضچه ها و یا پلات های سنگین ساخته شده اند.
هر دو منطقه یادآوری از گذر تاریخی یک امپراتوری بزرگ و شکست خورده را حمل میکنند. در این مراکز، قارچها پایه و اساس فرهنگی است که در فرهنگ عامه، سنتی رمزآلود را با خود دارد.
سالانه به مناسبت برداشت ترافل در فرانسه و ایتالیا جشنواره های برادری مانند Ordine dei Cavalieri del Tartufo ” Ordine dei Cavalieri del Tartufo de di Vini di Alba ” و ” Confrerie de la Truffe Noir et de la Gastronomie ” برگزار میشود، که نمودی از سنت دیرینه و محلی این نوع قارچ گران قیمت است.
جدیدا در این جشن ها بزرگترین ترافل های برداشت شال در این مراسم به مزایده گذاشته می شود. از سالهای 6855 تاکنون، بهطور منظم کشت درختان بلوط و فندق کاشته شده در مزارع ترافل افزایشیافته است.
به مزرعه ترافل در فرانسه trruffieres و در ایتالیا tartufaie می گویند. علائم واضحی در این مناطق وجود دارد که نشان دهنده وجود مزارع ترافل است. از جمله این که این مناطق حفاظت شده اند و تابلوها و علایم اخطاری در این جنگل ها دیده میشود.
درحالیکه این علائم حفاظتی به لزوم قوانینی برای محافظت از این صنعت سودآور اشاره میکند، حضور در مراتع کشت و زرع نیز نشان میدهد که پیشرفت چشمگیری برای کنترل و بهرهبرداری درست از منابع طبیعی حاصلشده است.
تلاش برای ترویج ترافل، رشد و برداشت آن، در حال حاضر در سراسر جهان در حال گسترش است.

این نوشته منتشر شده در قارچ دنبلان می باشد. جهت اضافه کردن به علاقمندی های مرورگر خود بر روی لینک صفحه کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *